zip545 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Zdravím,jak dlouho má xbox slim záruku?Jde mi o to,že už nevidím skoro větrák,ale jen chumolce prachu,takže bych ho rád vyčistil,ale zase bych nerad přišel o záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 2 roky......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Takže klasika,žádná prodloužená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 ne prodlouzena byla jen u Xek, ktere trpely vadou RROD (tzv > fat..) a navic snad jen do revize jasper.. od jasperu uz byly dva roky klasicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Pokud ho nechceš rozdělávat, tak si kup plechovku stlačeného vzduchu a jenom ho pořádně vyfoukej. Stačí nějaký levný jako tento http://www.softcom.cz/produkt/4world-stlaceny-vzduch-400-ml/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Foukat do konzole stlačený vzduch není dobrý nápad,navíc mi nedělá problém to rozdělat,práce na půl hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Foukat do konzole je jediná možnost pro vyčištění, pokud nechceš rozdělávat kvůli ztrátě záruky. Pokud už záruku nemáš a rozdělání ti problémy nedělá, tak pak není co řešit, je to samozřejmě lepší a poctivější práce, než jen nafoukání prachu z chladiče dovnitř konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Můžeš jít na netu na xboxlive.com Zaregistrovat svůj Xbox tak že na jejich stránkách se zaregistruješ a pak přejdeš sem https://myservice.xbox.com/cs-CZ/Pages/ProfileRegistration.aspx kde si na zadní straně Xka opíšeš serial number a sem na www je vpíšeš. Potom ti skočí kdy ti končí záruka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Díky,zjistil jsem že mám ještě záruku 3 měsíce,ale bohužel už ji mám po vyčištění,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Rád sem se podělil o zkušenosti z tohodle týdne :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Foukat do konzole stlačený vzduch není dobrý nápad,navíc mi nedělá problém to rozdělat,práce na půl hodinky. Čistil jsem si xbox, notebooku.. kompresorem všechno v pohodě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zip545
Zdravím,jak dlouho má xbox slim záruku?Jde mi o to,že už nevidím skoro větrák,ale jen chumolce prachu,takže bych ho rád vyčistil,ale zase bych nerad přišel o záruku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.