Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Zdravím. Mám menší problém. Mám Xbox Slim s RGH a předtim jsem měl Phat taky s RGH. Hry mám na externím HDD. Na Phat vše fungovalo a hry jsem viděl. Ale u toho slima když si chci nastavit cestu ke hrám tak mi to v pohodě najde HDD, nastavím vyšší scan ale pod těmito kolonkami bych měl vidět ještě další položky na výběr (myslim že je to Retait a Devkit), ale ty tam nevidim a když nechám uložit jen cestu k souborům a vyšší scan tak se mi tam ta zvolená cesta nezobrazí. Poradíte mi prosím někdo co s tim? Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 zkusil si preinstalit fsd a dashlaunch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 OK a nebyl by nějaký zevrubný postup jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 chce to cist navody nejnovejsi FSD2.2.725, DL2.32beta http://console-forum.net/tema/133620-automaticke-spusteni-freestyle-dash?highlight=freestyledash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Mě jde spíš o to jak odstranim ten FSD který je tam nyní a zda je potřeba přeinstalovat i DashLunch nebo ho tam můžu nechat a jen tam nahrát novej FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.