Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 Zdravím. Mám menší problém. Mám Xbox Slim s RGH a předtim jsem měl Phat taky s RGH. Hry mám na externím HDD. Na Phat vše fungovalo a hry jsem viděl. Ale u toho slima když si chci nastavit cestu ke hrám tak mi to v pohodě najde HDD, nastavím vyšší scan ale pod těmito kolonkami bych měl vidět ještě další položky na výběr (myslim že je to Retait a Devkit), ale ty tam nevidim a když nechám uložit jen cestu k souborům a vyšší scan tak se mi tam ta zvolená cesta nezobrazí. Poradíte mi prosím někdo co s tim? Děkuji :-) Citovat
chipomil Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 zkusil si preinstalit fsd a dashlaunch? Citovat
Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 OK a nebyl by nějaký zevrubný postup jak na to? Citovat
chipomil Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 chce to cist navody nejnovejsi FSD2.2.725, DL2.32beta http://console-forum.net/tema/133620-automaticke-spusteni-freestyle-dash?highlight=freestyledash Citovat
Lebi33 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2012 Mě jde spíš o to jak odstranim ten FSD který je tam nyní a zda je potřeba přeinstalovat i DashLunch nebo ho tam můžu nechat a jen tam nahrát novej FSD? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.