chorke1988 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Čaute mám dotaz, u london 2012 nejdou uložit pozice a nejdou zobrazit achievementy. Nevíte čím to může být?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Máš volné místo, kam ukládáš pozice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Jasně mám, zkoušel jsem to i na různé paměťovky. Nejde ani na jednu. A když najedu na game list a dám london 2012 tak se vůbec neukážou achievementy a dokola to jen načítá. Zkoušel jsem i podruhé vypálit a u obou to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Jede to ale zajímavě. Na dvou profilech které byli na xlive to uložit nejde, tak jsem vytvořil profil nový a jede vše. Ukládání i achievementy. Nevím proč všechny ostatní hry jedou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chorke1988
Čaute mám dotaz, u london 2012 nejdou uložit pozice a nejdou zobrazit achievementy. Nevíte čím to může být?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.