neovo adam Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 cus. chtel bych nejaky program na psp, ktery prehraje avi format. nasel jsem PSPlayer 2.0 , naskočí v poho ale pustim avi, a jde jen zvuk. koukal jsem i na ultimate psp tube, ale ten potrebuje Wi-Fi. moc dik. Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 mám psp 2004 slim 6.20 PRO-B10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Tady jsi se koukal ? http://psp.novinky.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 koukal, ale me u tohodle programu nejde zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
cus. chtel bych nejaky program na psp, ktery prehraje avi format. nasel jsem PSPlayer 2.0 , naskočí v poho ale pustim avi, a jde jen zvuk. koukal jsem i na ultimate psp tube, ale ten potrebuje Wi-Fi. moc dik. Adam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.