Marvel98 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Čaute,mám dotaz jedu do Bulharska a chci si tam koupit hru PS3,půjde mi i v česku? Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 myslim že ti půjde i v česku... kámoš mi z ameriky dovezl LBP2 a funguje normálně... takže by neměl bejt problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 V tomhle případě už neplatí pravidlo jak u Ps2 že tam hry byli rozdělené na regiony a když si koupil hru v USA a ps2 v CR tak hra nešla jelikož nebyla určena pro náš region Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marvel98 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 a na ps vita je to taky region free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 To nevím ps vitu nemám ale myslím že je to to samé Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marvel98
Čaute,mám dotaz jedu do Bulharska a chci si tam koupit hru PS3,půjde mi i v česku?
Dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.