DeSmond Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Sekce WiiU tu jeste neni (a buh vi jestli bude :)), takze to davam sem. Jak jiste vite, tento podzim (respektive konec roku) se dockame nove konzole od Nintenda a jednim z launch titulu by mela byt exklubni zombie hra od ubisoftu ZombiU. Ta byla predstavena uz na E3, kde se predvedl zajimavy princip hry, kdy pujde opravdu o preziti a po vasi smrti se "prevtelite" do jineho prezivsiho. Hra se bude odehravat v Londyne, muzeme se tesit na opravdovou next-gen grafiku a podle vseho i na prvotridni hororvou atmosferu.... Pro vetsi predstavu vyuziti specialniho tabletu E3 gamplay trailer http://www.youtube.com/watch?v=Nj_xW6vwK1I A k tomu jeste moc povedeny oficialni E3 trailer A tady pro vetsi predstavu dve gamplay videa, ktera dokazuji, ze tahle hra bude stat za to, atmosfera by se dala krajet :) http://www.zing.cz/novinky/12715/paradni-zabery-z-hororove-fps-zombieu Co na tuhle hru rikate? Ja osobne jsem se zaprisahl, ze WiiU pri launchi kupovat nebudu, protoze jsem veril, ze bude trpet nedostatkem kvalitnich titulu, ale tohle vypada vice nez nadejne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 je to super, ale platit 6000kc za zakladni verzi ktera nema ani dobijecku, to se mi fakt nechce. mozna casem az to opadne a zlevni a bude na to mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Tak ta cena neni tak hrozna na novou konzoli (ikdyz u nas bych pocital ze ta basic verze bude jeste drazsi). Osobne taky pockam na opad ceny, jelikoz i jedina launch hra ktera m vylozene zajima je prave ZombiU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Tak na tuto hru se taky nejvíc těším, asi si to kvůli tomu i hned koupím, jen doufám, že to bude fakt tak kvalitní gamesa, jak zatim vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpiusak Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zombi U je hodne zvlastni hra. Aspon pro me. Ze zacatku jsem ji uz skoro nenavidel a myslel ze to snad ani hrat nebudu ale cim dele ji hraji tim vice ji prichazim na chut. Ta atmosfera je tam fakt husta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.