kouken9 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Ahoj kdo si také koupí NHL 13? Rád bych si až to vyjde zahrál UT i normal hru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Tak určitě u nhl 12 sem strávil hodně pěknejch chvil i nervů dokud mi disk záhadně v BR mechanice nepraskl a už se těším až bude buď někde solidní předobjednávka nebo až hra vyjde abych si ji koupil . Nhl je život a hlavní důvod proč sem si PS pořizoval :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 No sa těším nejvíc na nové animace chytání brankářů, v online to je nejlepší jinak předobjednávám to z tadyma je to levný a hlavně bonus do ultimate teamu a hokejku atd...:http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1833/nhl-13.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 No já mám zálusk na tuhle edici, české EA mě ujistilo, že bude i u nás, tak jsem zvědav http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/nhl-13-stanley-cup-edition/10625178.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Co je lepší 16x balíček zlatý? nebo Gretzkyho + 6 vzácných předmětu?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Prvni gameplay ti brankari chytaj ty prihravky pred branku fakt dobre takze muzem zapomenout na takove goly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Takže kdo si koupí NHL 13 a hrál by semnou a s Wolfikem Týmovou hru (hra za určený post) Domluva Skype aspoň by se hrálo aj na obránce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Zdar, našli by se tu lidi s NHL 13, kteří by měli zájem o EA Hockey League nebo o založení online ligy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 rád se připojím do jakýkoliv hry v NHL 13. Přidejte si mne. ID: Sigillare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 přidáno :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS 87 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Taky bych se připojil, jestli je ještě místo. Hrajete jen týmovou hru, nebo i GM connected ? Moje ID : Lucas_NinetyOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Zatim jsme jeste nic nerozjeli, takze pojdme se domluvit a rozehrat nejakou menší ligu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS 87 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 A kolik lidí by teda hrálo GM connected ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Jak vidim moc nás není. V nhl 13, lze hrát online ligu jen v gm connected? Pridá se nekdo do ligy, kterou by jsme rádi udelali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Zatial by sme boli dvaja: rohlik78 a Tomekman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Pridáno. Je nás pět. Mozna by jsme mohli dát malej turnaj. Aspon prozatím. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Jak vytvorim turnaj nebo obycejnou ligu? Nemyslím gm connected. *uz jsem si to potvrdil a opravdu to nejde* Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Vypada to, ze budeme muset odehrat proste zapasy, s tim ze si to budeme nekam zapisovat bohuzel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 já se ted pridal do nejaký ligy v gm connected. Nehraješ to taky? Je tam špatná domluva... :-( Je to škoda ,že klasicka liga v nhl už není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Nene, nehraju. Mam rozehrany klasicky Be a GM mod, to mi staci:) Na nejakych zapasech se muzem domluvit. napr. kazdy s kazdym, doma i venku sestavime tabulku v excelu a je to :ú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Ja jsem pro. Onno nám nic jineho proste nezbyva. Kdo se tedy prida do ligy? Jakou chcete rozehrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Rozhodne NHL;) vezmu si Edmonton/Chicago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 kuci kuci podte hrat sem a mate to vsechno hotovy :)http://nhl.hrajto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Možná se mýlím, ale nejsou tam jiź vsechny ligy obsazeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 ne plno lidi neni aktivni a takze berou porad a je tam ta rating liga ta je neomezena vte musite mit min 10 zapasu pak se muzete hlasit do jinejch nebo treba jen do turnaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.