Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

kapacita paměťové karty = počet her (odhad)

kiboko1

Otázka

Prosím o radu - plánuji koupi PSP E1004, samozřejmě si ji flashnout a hrát hry stažené z netu. A nemám představu, jak velkou paměťovku koupit. Jestli mi bude stačit 4 GB nebo mám vzít radši 16 GB? Potřeboval bych znát odhad, kolik asi tak stažených her se vejde dejme tomu na 4 GB kartu. Díky z a pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Záleží jaký hry tam chceš, ty velikosti jednotlivých her jsou pohyblivý - cca od 700 MB do 1,4 GB (ISO) jsou nejčastěji. V případě kompresace do CSO by bylo místa více, ale hry se pak většinou dýl načítají a můžou se i sekat. Když jsem měl 4 GB paměťovku, mám dojem že se mi tam vešlo asi 5 her v ISO v tý střední velikosti - necelej GB a ještě bylo i místo na několik Homebrews.

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za odpověď. Do psp se dávají karty typu Memory Stick pro Duo, že? Ty jsou tedy dost drahé.....Pochopil jsem dobře, že je lze nahradit levnějšími (rozšířenějšími) micro SDHC při použití adaptéru, který se dá koupit třeba zde za 99 Kč: http://pspservis.cz/eshop/index.php?cz_pametove-karty,39? Používáte to, dá se na to spolehnout?

Odkaz ke komentáři

• 0
Hmmm.... na aukru je za 75 Kč s dopravou...to je dobrá cena. A co tohle...to můžu také použít?: http://www.softcom.cz/produkt/adapter-ms-pro-duo-2x-micro-sdhc-dual-slot/?flist=1

Přesně tohle mám. Redukce vytváří pole RAID 0 ve kterém dojde ke spojení paměťových karet v jednu. Mám 2x 16GB A-DATA Class 4 a funguje bezproblému, jen si dej pozor, já ji už musel lepit, rozpadá se.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu