GodsPower Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Cus potrebuju zas poradit mam fil v Neco.mp4 a pak neco.thm co s tim mam delat dal sem to do mp_root 100MV a kdyz najedu na pspecku video tak nic jo mam firmware 3.71 M33-2... PSP FAT:ziped: tak pls help :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 musis to dat do slozky VIDEO primo kartu (root) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 a jakej format tam mam davat protoze dal sem to a pak na psp dam video a rekne mi to usaported format tak mi rekni jakej format avi nebo co?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 a jakej format tam mam davat protoze dal sem to a pak na psp dam video a rekne mi to usaported format tak mi rekni jakej format avi nebo co?:D MP4 :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 jj musi to byt mp4 ... pak musis udelat primo na karte slozku VIDEO a tam to hodis .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GodsPower
Cus potrebuju zas poradit mam fil v Neco.mp4 a pak neco.thm co s tim mam delat dal sem to do mp_root 100MV a kdyz najedu na pspecku video tak nic jo mam firmware 3.71 M33-2... PSP FAT:ziped: tak pls help :!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts