PauL cZ Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 zdravím mám iphone 4 - nemám JB - mám internet v mobilu od O2 je někaká možnost jak odesílat sms zdarma ? třeba i,že se to někomu pošle a ukáže s emu,že je to číslo z internetu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Když máš nejnovější iOS a tvuj kámoš taky tak si mezi ajfounama posílate sms zdarma ;) Jinak sou na to naky prográmky to ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 5betme Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Pokud má tvůj kamarád taky smartphone s internetem v mobilu, tak existuji aplikace jak "viber, fring, whatsapp" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skywalker Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Pokud ti nevyhovuje aplikace typu Viber, WhatsApp atd.. Tak zkus zdarma aplikaci SMS Oskárek. Určitě každý zná. Jinak k aplikacím jako je Viber atd.. Sám jsem je měl Viber a WhatsApp, jsou to skvělé aplikace, ale musí jí mít i protější strana.. Jediné negativum je, že si berou moc baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dannik Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 ja už je vejš napsáno tak se dá posílar přez viber, whatsapp ale musi to mit ten dotycnej v telefonu komu to chces posilat. ja jsme si tenkrát koupil aplikaci "české sms" tusim za 2 éčka a bez problemu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
zdravím mám iphone 4 - nemám JB - mám internet v mobilu od O2 je někaká možnost jak odesílat sms zdarma ? třeba i,že se to někomu pošle a ukáže s emu,že je to číslo z internetu .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.