Preca Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Zdravím chtěl bych si koupit Xbox360 kinect a chci se zeptat jaký koupit? Jestli XBOX 360 250GB Kinect Bundle nebo MICROSOFT XBOX 360 4GB Kinect Bundle co bude lepší jsem nováček a nerozumím tomu díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 lepší bude s 250 take jsem vahal,lae nastesti jsem si koupil zvetsim hardiskem (4gb je malo na ukladani her, instalace, dema atd.) nebo jina moznost ukladat na flashky , ale myslim ze prvni varianta je lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Rozhodně s 250GB. Hry hned instaluju aby se neopotřebovala mechanika a xbox tolik nehučí je tichej ;) Pravda je i ukladani her. Když budeš mít Forzu tak SAVY maj dost ;) Máš jasno :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 tak že 250gb, ještě dotaz když nainstaluju hru tak se uloží na HDD a nebudu už jí muset pouštět z dvd? a jak je to s aktualizacema origo her? je to automaticky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Musíš tam mít DVD pro spuštění, je to ochrana. To by si pak mohl půjčit jakoukoliv hru, nainstalovat a bylo by. Auktualizace probíhají automaticky tak, že když spustíš hru, tak ti to řekně, že musíš updatovat jinak tě to vykopne z xbox live, tj. jenom pokud si připojen k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Když si ji nainstaluješ na HDD tak pro její hraní musíš mít DVD v mechanice ;) Nejdřív mi řekni jestli budeš chtít FLASH, nebo dokonce i RGH. Záleží jestli chceš hrát XBOX LIVE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 rozhodně asi budu hrát origo nebo je lepší flash? vůbec tomu nerozumím:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Jo hele FLASH asi nepujde protože budeš mít xbox nejnovější výroby to znamená bude obsahovat mechaniku liteon s fw 1175 kterej zatim nejde upravit ale xbox bude revize CORONA a tam už jde provést RGH (Reset Glitch Hack) ZDE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 asi s tím nic dělat nebudu nechci jít do rizika že to budu moct zahodit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 u RGH ztratíš záruku no ale xbox už nejsou poruchový ;) Hele já mám flash protože se mi fkt nechce dávat prachy za nový hry kolem litra....je to na tobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Hele to je sice hezkej důvod, ale jsi zloděj, kradeš hry. 2. Existuje bazar her 3. Co takhle nekupovat hry den po vydání, ale počkat si, až trochu spadne cena a v klidu dohrát hry, co zatím máš? :). To je jen taková úvaha na zamyšlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Uvědomujete si že se ve státech kradou miliardy a vy tu řešíte par drobných za hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Něco ze sebe, Mám flash ale pálenky už nehraju, koupím si hru (něco nové něco z aukra) a snažím se z ní dostat maximum prostě si ji co nejvíc užít. Jinak kdybych dnes kupoval xbox tak verzi 4 GB s tím že si koupím 320 GB HDD (250 už mi přestává stačit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Ještě pár dotazů Kde je nejlepší koupit xbox360 našel jsem tohle a je tam i Doživotní členství Silver v XBOX Live !! http://www.herni-svet.cz/xbox-360-slim-premium-special-kinect-bundle-250gb-hra-kinect-adventures-x360 nebo to je u každého? ještě neco ke hře chci Forzu4 a zajimalo by mě když jí koupím jestli tam budou na stažení balíčky DCL? NEBO JE DAJÍ STÁHNOUT DO ORIGO HRY Z NETU? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Silver členství má každý, i ten kdo nemá Kinect.. Pouze obchodní trik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 ještě neco ke hře chci Forzu4 a zajimalo by mě když jí koupím jestli tam budou na stažení balíčky DCL? NEBO JE DAJÍ STÁHNOUT DO ORIGO HRY Z NETU? je lepší koupit CZ verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 ještě neco ke hře chci Forzu4 a zajimalo by mě když jí koupím jestli tam budou na stažení balíčky DCL?NEBO JE DAJÍ STÁHNOUT DO ORIGO HRY Z NETU? je lepší koupit CZ verzi? Cz je lepší když si cz máš to česky :) Ty dlc baličky si kupuješ za MS points na Xbox Live Markeplace za cenu 200 + MS points , ale je potřeba gold učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 tak příští měsíc konečně budu kupovat Xbox360 a ještě jsem se chtěl zeptat co budu potřebovat dokoupit když ho budu chtít použít na chalupě na stary TV co ma SCART ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 potřebuješ AV kabel a redukci SCART, obě se mi tady válí, jestli máš zájem, tak mi napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 tak příští měsíc konečně budu kupovat Xbox360 a ještě jsem se chtěl zeptatco budu potřebovat dokoupit když ho budu chtít použít na chalupě na stary TV co ma SCART ? V balení k xboxu máš vždycky klasický kabel pro propojeni přes scart a inch nebo jak te tomu rika ty tři barvy červený bíly žluty takže to nekupuj :) pokud budes kupovat novej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 budu kupovat novej tak že to tam bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 V novém máš jistotu že tam je v bazarovem se mosíš zeptat prodávajícího .A ano kabel pro propojeni TV se SCART tam je ale HDMi tam nenajdeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Kterej bude lepší koupit? zatím budu kupovet bez kinectu http://www.herni-svet.cz/xbox-360-slim-250gb-forza-motorsport-4-skyrim-v-x360 nebo http://www.supergamer.cz/xbox-premium-250gb-forza-motorsport-zaklinac-vrahove-kralu-p-207640.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Jsou stejné akorát jeden je se zaklínačem a druhej s skyrim tak si sám vyber jakou hru máš radši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 asi to bude ten levnější hlavně mi jde o tu Forzu v CZ, ta druha je mi tak nějak fuk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.