vasheg Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zdravim vsechny, mam Dashboard verzi 2.0.12625.0 a zajimalo by mne, ktere hry muzu hrat a ktere uz ne. Dalsi DB 2.0.13146.0 vysel 19.5.2011, takze muzu hrat vsechny hry, ktere vysly do tohoto data nebo i nektere pozdejsi? Konkretne se mi jedna treba o Cars 2. Diky. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Můžeš hrát všechny hry do 11th Wave. Cars 2 je 11 wave takže by měla jít. Jinak AP 2.5 hry si nezahraješ, musel bys je mít patchuné v době kdy byl aktuální DB co máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasheg Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Můžeš hrát všechny hry do 11th Wave. Cars 2 je 11 wave takže by měla jít. Jinak AP 2.5 hry si nezahraješ, musel bys je mít patchuné v době kdy byl aktuální DB co máš. Jo ty mam. Halo Reach a NFS HP2 a jedou. :) A jde nejak zjistit cislo wave u her, za predpokladu, ze to uploader treba nenapise do prispevku? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 agbx 360 ti to napise pri projeti isa ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Jo ty mam. Halo Reach a NFS HP2 a jedou. :)A jde nejak zjistit cislo wave u her, za predpokladu, ze to uploader treba nenapise do prispevku? Diky za odpoved. Na stránkách ABGX si můžeš hru vyhledat a u ní uvidíš jakou wave má. http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=cars+2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasheg Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Na stránkách ABGX si můžeš hru vyhledat a u ní uvidíš jakou wave má. http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=cars+2 Perfektni. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vasheg
Zdravim vsechny,
mam Dashboard verzi 2.0.12625.0 a zajimalo by mne, ktere hry muzu hrat a ktere uz ne.
Dalsi DB 2.0.13146.0 vysel 19.5.2011, takze muzu hrat vsechny hry, ktere vysly do tohoto data nebo i nektere pozdejsi?
Konkretne se mi jedna treba o Cars 2.
Diky. :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.