skolni.flakac Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Našel jsem doma tento http://www.comfor.cz/hdd-2-5-500gb-seagate-momthin-5400-sata-16mb-1r nepožívaný HDD a momentálně mám na cestě nový xbox slim s úpravou RGH. Můžu ho do toho použít, nebo musím hledat něco jiného? Děkuji za rady všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Můžeš ho použít . Napřed ho naformátuj v PC programem EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition na FAT 32 a potom ho můžeš naformátovat na plnou kapacitu v xboxu . Napřed na něj přidělej něco aby šel ze šachty pro xko vytahovat a potom ho tam jen zajisti proti pohybu . Tím jde používat jako interní HDD i bez originální krabičky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 tak jo. situace se změnila a budu nucen koupit HDD novej. Nějaká rada? Moje investice je tak něco kolem 1700,- Našel jsem si 3, teré by do té mé kategorie spadali. 1. http://www.okcomputers.cz/zbozi/101051-western-digital-scorpio-blue-500gb/ 2. http://www.okcomputers.cz/zbozi/127943-western-digital-scorpio-blue-500gb/ 3. http://www.okcomputers.cz/zbozi/hitachi-travelstar-5k750-500gb/ obchod mám ve městě, takže nepotřebuju žádnou dopravu. nějaká rada který? nebo to je úplně jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wit.cz Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 1700 je zbytecne moc .. za necelej litr jsem si udelal vcera vlastni 320ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 pokud máš rgh, tak není lepší si koupit externí hdd? ten pak můžeš využít i na jiný účely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Osobně bych vzal tento http://www.okcomputers.cz/zbozi/127943-western-digital-scorpio-blue-500gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Chěl bych se zeptat, taky vlastním xbox slim, chci si koupit HDD, je nějakej konkrétní který by jste mi doporučili? Cena asi maximálně 1000 Kč. EDIT: Pokud teda nějakej rozumnej jde sehnat do tisícovky, jinak bych chtěl nějakej kvalitní s dobrým poměrem cena / pameť / výkon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Chěl bych se zeptat, taky vlastním xbox slim, chci si koupit HDD, je nějakej konkrétní který by jste mi doporučili? Cena asi maximálně 1000 Kč. Do 1000 seženeš jedině na AUKRU 2,5 " do notebooku - dá se použít . Jinak originál na slima nejlevněji za 1200 .- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 jinak neříkám že chci oreginál, tady nademnou je za 1700 kč 500 gb, mě by stačilo třeba 100 gb, tak ten bude stát míň, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Nový v obchodě pod 1000 budeš shánět těžko . Ale jak už jsem psal - na AUKRU seženeš - já jsem kupoval také . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 A nějaký nový za dobrou cenu? Kdyžtak sem házejte odkazy. Taky se chci zeptat, i když jsem se softwarem xboxu ani s mechanikou nic nedělal, budu si na to moct normálně instalovat hry jako bych měl ofic. HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Clone ,myslíš hdd bez rámešku a kolik Gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 jojo, bez rámečku, a nevím velikost asi minimálně 64GB, spíš víc, prostě jestli někdo nemáte tip na nějakej konkrétní za dobrou cenu a dobrou velikost (500 gb je moc :D Maximálně tak 300) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Tady http://www.pcport.cz/1000021-HDD-MediaMax-160GB-SATA-interni-2-5-8MB-cache-5400ot-.html 160gb kolem něco přes 700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 A nějaký nový za dobrou cenu? Kdyžtak sem házejte odkazy. Taky se chci zeptat, i když jsem se softwarem xboxu ani s mechanikou nic nedělal, budu si na to moct normálně instalovat hry jako bych měl ofic. HDD? Odpovídal jsem uživateli skolni.flakac , na dotaz ohledně použití HDD ke konzoli s úpravou RGH !!! Pokud ji nemáš , tak vše o čem jsem psal pro tebe neplatí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Filip: Ten co jsi mi posílal mi normálně bude fungovat na nahacknutým xboxu? Jenom to budu muset nějak udělat aby se nevyklal a šel vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Ano ,normálně půjde ,stačí jen naformátovat na FAT32 ,a případně koupit rámeček,aby tam lépe seděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Ano ,normálně půjde ,stačí jen naformátovat na FAT32 ,a případně koupit rámeček,aby tam lépe seděl Já si myslím že bude platit omezení MS a dovolí naformátovat jen 16 GB na FATX . Plnou kapacitu dovoluje jen RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Clone,ale ty máš RGH ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClonCZ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Clone,ale ty máš RGH ne? Ne, nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Ještě otázka. Zatím nemám rámeček na onen HDD. Nemáte někdo tip, jak v xboxu zajistit nějak prozatímně disk před pohybem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Našel jsem doma tento http://www.comfor.cz/hdd-2-5-500gb-seagate-momthin-5400-sata-16mb-1r nepožívaný HDD a momentálně mám na cestě nový xbox slim s úpravou RGH. Můžu ho do toho použít, nebo musím hledat něco jiného? Děkuji za rady všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.