jedy Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 http://store.steampowered.com Divím se, že tu není takové téma. Jako každý rok je na Steamu od 12. do 22. července letní výprodej her. Nakupujete? Kolik už jste utratili a co jste si koupili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Je to strašný - tyhle slevový akce od Steamu mě úplně zruinujou :( :D. Zatim sem koupil : Might and Magic Heroes VI Payday: The Heist - Four Pack Toy Soldiers Star Wars: KOTOR Civ V GOTY Microsoft Flight Summer Sale Bundle Monkey Island: Special Edition Bundle Duke Nukem Forever Metro 2033 Take On Helicopters Need For Speed: Hot Pursuit Just Cause 2 Ani radši snad nechci počítat kolik už sem za to dal. BTW kdyby ste někdo kupoval 4-pack Terrarie a zbyla vám jedna kopie tak mi dejte vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Nic zatím čekám na výplatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Hehe, jak člověk počítá kolik ušetří, tak ho to paradoxně vyjde na dost :D Alespoň je co hrát :) Já mám koupeno: Batman Arkham Asylum GOTY Terraria (bohužel jen jednu pro sebe, Majkle :P) The Witcher: Enhanced Edition Simcity 4 Deluxe Half-Life 2 + epizody (ne, že bych HL nikdy nehrál, ale vždy to byl warez) Plants vs. Zombies GOTY Tribes: Ascend starter pack a Assassins Creed II Deluxe - toho jsem hned dohrál a čekám až budou opět ve slevě, protože musím koupit další díly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Prozatím NBA 2k13, koupím ale ještě možná Tomb Raider (2013). Jinak už dost her mám a čekám na další slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.