jedy Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2012 http://store.steampowered.com Divím se, že tu není takové téma. Jako každý rok je na Steamu od 12. do 22. července letní výprodej her. Nakupujete? Kolik už jste utratili a co jste si koupili? Citovat
Cool.Majkl Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2012 Je to strašný - tyhle slevový akce od Steamu mě úplně zruinujou :( :D. Zatim sem koupil : Might and Magic Heroes VI Payday: The Heist - Four Pack Toy Soldiers Star Wars: KOTOR Civ V GOTY Microsoft Flight Summer Sale Bundle Monkey Island: Special Edition Bundle Duke Nukem Forever Metro 2033 Take On Helicopters Need For Speed: Hot Pursuit Just Cause 2 Ani radši snad nechci počítat kolik už sem za to dal. BTW kdyby ste někdo kupoval 4-pack Terrarie a zbyla vám jedna kopie tak mi dejte vědět :D Citovat
David50G Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2012 Nic zatím čekám na výplatu :D Citovat
jedy Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2012 Hehe, jak člověk počítá kolik ušetří, tak ho to paradoxně vyjde na dost :D Alespoň je co hrát :) Já mám koupeno: Batman Arkham Asylum GOTY Terraria (bohužel jen jednu pro sebe, Majkle :P) The Witcher: Enhanced Edition Simcity 4 Deluxe Half-Life 2 + epizody (ne, že bych HL nikdy nehrál, ale vždy to byl warez) Plants vs. Zombies GOTY Tribes: Ascend starter pack a Assassins Creed II Deluxe - toho jsem hned dohrál a čekám až budou opět ve slevě, protože musím koupit další díly :D Citovat
hackys Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2013 Prozatím NBA 2k13, koupím ale ještě možná Tomb Raider (2013). Jinak už dost her mám a čekám na další slevy. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.