ichirakuramen Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zdravím,mám 3 repráky,1 velký a 2 malé,v poho fungovali,jenže ted jsem je nechtě vypojil z PC , znova zapojil,zvuk funguje ale z repráku jde krom zvuku takové syčení,jako kdyby vypadla TV ... co s tím může být ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 kabliky su dobre zastrcene a su tam, kde maju byt? P.S. s kazdou banalitou sem prides zakladat temy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ichirakuramen Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 ANo,Ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ichirakuramen
Zdravím,mám 3 repráky,1 velký a 2 malé,v poho fungovali,jenže ted jsem je nechtě vypojil z PC , znova zapojil,zvuk funguje ale z repráku jde krom zvuku takové syčení,jako kdyby vypadla TV ... co s tím může být ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.