Anubis1 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Sehnal jsem Wii s FW 3.4. Otazka zni co udelat pro hrani stazenych her. Jaka je nejlepsi a nejjednodusi varianta upravy? predem dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 A musim nejak aktualizovat na 4.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Ano. Pripadne na 4.1, ale pak by jsi se nemohl presne drzet toho navodu a nic navic by jsi tim neziskal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Nepodarilo se pripojeni k internetu tak jsem neaktualizoval. Nechal jsem 3.4 a udal to na to. Zatim jsem spustil Mario Kart a jede to bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Pockej, jen pro ujasneni - nechal jsi 3.4 a postupoval jsi komplet podle navodu, co jsem ti poslal? Normalne pres letterbomb? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Neee nasel jsem si navod na Wiihacks pro 3.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Tak jsem rozchodil net a hned se provedla automaticky aktualizac na 4.3E. Kdyz spustim USB Loader tak ot hlasi Error custom IOS 249 is a stub! Pleas reinstall it. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 No vsak jasne, protoze updaty delat nemas. Na 4.3 Nintendo zasekalo IOS 249 stubem. Udelej si zalohu pameti a postupuj dle meho navodu. Ted uz pro tebe plati, jelikoz jsi na 4.3E :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 To uz mam hotove a vse fungule, ale udelalo to z 4.3 na 4.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Mrkni na konec navodu na "Caste otazky" a na "Proc mam po hacku verzi 4.1E?" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Aha toho jsem si nevsim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anubis1
Sehnal jsem Wii s FW 3.4. Otazka zni co udelat pro hrani stazenych her. Jaka je nejlepsi a nejjednodusi varianta upravy? predem dekuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.