Tonylee Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Zdravím hrává tu někdo přes Xlink ? sháním aktivní hráče nebo alespon na občasnou pařbu.. Internet mám 15Mb/s Down / 15Mbs Up XLink nick : TonyleeCZ To tu opravdu nikdo nehraje přes Xlink ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Refresh pokavat je nekdo kdo hraje at sem napise svůj nick a ja si ho pridam do kontaktů paříme s kamošem a je to coool pařba.. Nebo napíše na mé ICQ 464821717 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Jde tam třeba i FiFA? přes Xlink... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Najdeš tam všechno toto : HAUNTED DEMONS FORGE AGE OF BOOTY DUKE NUKEM 3D MARATHON DURANDAL STAR TREK D-A-C VIRTUAL ON ORATORIO TANGRAM TENCHU Z 007 QUANTOM OF SOLACE AMERICANS ARMY TRUE BORDERLANDS CALL OF DUTY 2,3,4 CALL OF DUTY BLACK OPS CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3. CALL OF DUTY WORLD WAR CALL OF JUAREZ BIB CHRONICLES OF RIDDICK CONDEMNED 2. CONFLICT : DENIED OPS DEAD ISLAND ENEMY TERRITORY QUAKE WARS F.E.A.R. 2. FAR CRY INSTINCTS PREDATOR FAR CRY 2. FIELD STERAM OFP DRAGON RISING OFP RED RIVER FRONTLINES FUEL OF WAR HALO 3. HALO ODST HALO COMBAT EVOLVED ANNIVERSARY HALO REACH HOMEFRONT HOUR OF VICTORY LEFT 4 DEAD 1,2 PERFECT DARK ZERO PORTAL 2. QUAKE 4. RAINBOW SIX VEGAS 1,2 RAVEN SQUAD SECTION 8. SHADOWRUN SNIPER GHOST WARRIOR SOLDIER OF FORTUNE PAYBACK SPLINTER CELL DOUBLE AGENT TEAM FORTRESS 2. THE DARKNESS TIME SHIFT TURNING POINT FALL OF LIBERTY UNREAL TOURNAMENT 3. ARMORED CORE 4. BAJA 1000 BAJA EDGE OF CONTROL BLAZING ANGELES 1,2 BLUR DIRT 1,2,3 F1 2011 FORZA MOTORSPORT 2. H.A.W.X 1,2 MIDNIGHT CLUB L.A. MOTO GP 06 MX VS ATV UNTAMED MX VS ATV REFLEX NAILD PROJECT GOTHAM RACING 3,4 GRID RACE PRO BEIJING 2008 SHAUN WHITE SNOWBOARDING SOLTRIO SOLITAIRE VANCOUVER 2010 CIVILIZATION REVOLUTION HALO WARS 007 BLOOD STONE BIONIC COMMANDO CRACKDOWN DARK SECTOR GEARS OF WAR 1,2,3 GHOST RECON 3 GRAW GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2. GHOST RECON FUTURE SOLDIER INVERSION KANE A LYNCH 1,2 LORDS OF THE RINGS LOST PLANET 2. RED DEAD REDEMPTION RED FACTION GUERRILLA RESIDENT EVIL 5. SAINTS ROW 1,2,3 SPEC OPS THE LINE SPLINTER CELL CONVICTION THE CLUB THE OUTFIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Refresh to nikdo neche nebo nehraje na Xlinku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 já bych hrál, ale zkoušel jsem to a nějak mi nejde se připojit na net, když dám v xboxu test připojení, tak na network je to ok ale dál nemám spojení s PC, to je asi špatně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Pokavat máš routr tak musíš mít jeden sítovej kabel z routru do pc a druhej z routru do Xbox360.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Taky bych zahrál ale nastavit to :O zkoušel sem to podle nějakých návodů tady u jinde ale bez úspěchu :-( Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Oba máte PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Pokavat máš routr tak musíš mít jeden sítovej kabel z routru do pc a druhej z routru do Xbox360.. Samozřejmě to takhle mám zapojeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Refresh tak zatim stále nikdi je to škoda je to super pařba když nemůžete na live tak Xlink je to nejlepší... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 To fakt nikdo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Samozřejmě to takhle mám zapojeno... nemusí to jít ze dvou důvodů : 1) v routeru není povolené NAT 2) v počítači je nainstalovaný antivir, který má v sobě firewall a blockuje porty xlinku a nebo i samostatná brána firewall je blockuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Pokud někdo hrajete Left 4 Dead 2, nebo Grid, tak dejte vědět.Potřebuju odzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Pokud někdo hrajete Left 4 Dead 2, nebo Grid, tak dejte vědět.Potřebuju odzkoušet... Stačí si mě přidat do kontaktů a můžeš zahrát snama hrajem dost her.. TonyleeCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 takže jsem vypl firewall atd ale stále když dám v xbox test připojení tak mi to žádný PC nenajde, asi nemám tedy v routeru povolené to NAT, ale projížděl jsem nastavení routeru a nikde jsem nic takového nenašel, tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 To by vadit nemělo skus použít Xlink co ti to tam napíše..Jinak tohle se lépe řeší přes skype nebo icq a nejlépe přes mikrofon.. Nové hry funkční : Borderlands 2 a F1 2012 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 tak jsem to chtěl teď zapnout co to bude psát, ale nejde mi spustit XLink Kai, je to u nich chyba může to někdo zkusit? Jinak pak bych tedy byl rád kdybys mi když tak pomohl přes Skype... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Ahoj chlapi, kdysi jsem to zkousel a marne. Mam to hnane jeste pres router a NAT by mel byt nyni povoleny. Pokud mate nejaky slusny navod a zapojeni, ktere vam jede, rad to znovu zkusim rozchodit. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 tak jsem to chtěl teď zapnout co to bude psát, ale nejde mi spustit XLink Kai, je to u nich chyba může to někdo zkusit?Jinak pak bych tedy byl rád kdybys mi když tak pomohl přes Skype... A jaky mas jmeno na skype? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 martyakarin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 někdy to najdeš také jako upnp ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Marty333: myslím v tom routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 http://cs.wikipedia.org/wiki/NAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Zdar chlapi Taky silně uvažuju,že bych se do toho dal ,akorát nevím jak to mam vyřešit -mám router na ten mam napojen PC a Xbox 360 = muže to byt takto zapojene aniž bych dostal ban atd...? Někde sem četl,že musi byt sitovka v pc ,ktera podporuje 2x ethernet. A ještě se chci zeptat ohledně fleshe mam LT 1,musí byt auktualní flash nebo to je jedno? Předem díky... Skype:m4rtiq1 XLink nick : Ph1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.