DitR010 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Dobry den, mam asi 3 tydny novou PS3 320 Slim.Pred 4 dny jsem ji zapl, nenaskocil mi obraz a asi 15 sekund se v PS3 zapl na velky vykon vetrak, uplne jsem se lekl ze je to pokazene.Dnes jak jsem Psku zapl tak 25 sekund nenabehl obraz, nehrcela, a zapla se az po 25 se♥♥♥♥♥ch.Nevite prosim co s ni mam ?? Pri hrach apod. tak zpomalena neni, jen obcas pri tom zapinani. Dekuji, S pozdravem DitR010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 A jak konzoli vypínáš přes ovladač, nebo tlačítkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Přes tlačítko na PS3 a někdy i přes nabídku XMB v PS3 dám turn off system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Zkus vypínat pouze přes nabídku v XMB po zmáčknutí tlačítka PS na gamepadu. Pokud bude problém přetrvávat, zkusil bych reset do továrního nastavení, pak reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Ok a je jedno jestli PS3 zapínám přes tlačítko na PS3 a nebo přes tlačítko PS na gamepadu ?? A do toho továrního nastavení se to prosim dává jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 tlačítkem se nemusí vždy podařit řádné vypnutí konzole, http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/restore.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Ok takze ja skusim tedka tyden to vypinat v XMB pres turn off a zapinat pres tlacitko na gamepadu a uvidim jestli to bude delat nadale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 No tak dnes mi to udelalo zase, ale dnesjsem prozmenu cekal 30 sekund.Vypinam to tedka porad pres XMB a i presto mi to dnes udelalo a do tovarniho jsem to dal vcera.Tak zbiva asi jenom to reklamovat co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 No ale ja myslim ze v Planeu by me s takovou prkotinou poslali do pr... .Prosimte napis mi sem strucne jak to mam zapinat a vypinat a co mam delat abych to jeste vic nepokazil a prominte ze sem pisu tolik odpovedi je to proto, protoze sem pisu z PS3 a ne z PC a na PS3 nejde dat upravit prispevek xD Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Lock prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.