Martox Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Ahoj název toho tématu mluví za vše.. Chci si ještě do ntb koupit 4gb ramky (v souča. době mám 4gb), měl bych 8gb.. Byl by znát rozdíl ? Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 V com? Na bezne pouzivanie nie je potreba, aby si dokupoval este k 4GB dalsich 4GB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Pokud přidáš jednou tolik ramek, tak samozřejmě bude rozdíl znát, hlavně ve hrách a náročných aplikacích :) Nejdřív se ale koukni, zdali má tvůj notebook dva sloty nebo tři (pokud máš RAMky v kitu 2x2GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Čau taky záleží na operačním systému:D ,ale pochybuji ,že máš ještě XP v takovém případě by to nemělo smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Mám Win7, a slot mám volný.. A měl bych nahradit i současnou ramku ? (2 od stejné firmy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 napiš jakou máš a jakou tam budeš chtít dát.Problém s kompatibilitou by byl jen když dáváš 2 odlišné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Ramku mám od A-Data, takže bych asi koupil tuto, akorát nejsou identické "max bandwidth" a frekvence také ne, ale ta si myslím že by se přizpůsobila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 spíš mi napiš co máš na kartě nemory.Myslím si že mají stejnou frekvenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 tady to máš - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Čau taky záleží na operačním systému:D ,ale pochybuji ,že máš ještě XP v takovém případě by to nemělo smysl. to ale nema nic spolecneho s tim jestli mas XP nebo novejsi.. Kapacita OS jak umi vyuzivat pamet zalezi na tom jestli je 32bit nebo 64bit... tzv> ani 32bit win7 ti neumozni pouzivat vic jak 3,5GB pameti.. protoze to 32bit architektura proste adresovat neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 No tak je to jednoduche. Sleduj vyuziti pameti... Jestli ani ted nemas vyuzitou vsechnu, tak tech dalsich 4 GB bude naprosto zbytecnych a nevyuzitych... Pokud ted casto pamet swapuje (tzn. leze do strankovaciho souboru na disku) v dusledku vycerpani fyzicke pameti, tak samozrejme narust vykonu a rychlosti znat bude. .. je to jednoduche - jako s autem. Pokud jezdis v aute 90% casu sam a zbyvaji ti 4 mista volna, tak nakup vetsiho auta asi bude nesmysl (neberte mne za slovo)... Pokud ale vetsinou jezdis ve 4 a sotva se vejdete, pak by se asi vetsi auto hodilo... Analogie je to prakticky stejna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 No tak je to jednoduche. Sleduj vyuziti pameti... Jestli ani ted nemas vyuzitou vsechnu, tak tech dalsich 4 GB bude naprosto zbytecnych a nevyuzitych...Pokud ted casto pamet swapuje (tzn. leze do strankovaciho souboru na disku) v dusledku vycerpani fyzicke pameti, tak samozrejme narust vykonu a rychlosti znat bude. .. je to jednoduche - jako s autem. Pokud jezdis v aute 90% casu sam a zbyvaji ti 4 mista volna, tak nakup vetsiho auta asi bude nesmysl (neberte mne za slovo)... Pokud ale vetsinou jezdis ve 4 a sotva se vejdete, pak by se asi vetsi auto hodilo... Analogie je to prakticky stejna. Když brouzdám po netu tak využívám ramku na cca 43%. Při koukání na youtube (při Full HD a full sreen) - cca 48%. Mafia II při benchmark testu cca 70-80%. Call of Duty MW3 - cca 79% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 A mas 32 bit nebo 64bit OS? Ale vypada to tka ze Ramka ti vystaci, nebo muzes dokoupit max 2 gb pokud mas 64bit OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 64bit os mám, to já kdybych kupoval tak 4gb, abych využil plnej potenciál základní desky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Tak kdyz nevis co s penezma tak si to kup :) Ale na tvym miste bych si koupil grafarnu pokud mas Ati Radeon HD4650 tak to na dobre hrani nestaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fallout Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Tak kdyz nevis co s penezma tak si to kup :) Ale na tvym miste bych si koupil grafarnu pokud mas Ati Radeon HD4650 tak to na dobre hrani nestaci :) Dobrá rada, ale to by nesměl psát, že má noťas :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Tak to nemyslím, že bych rozhazoval peníze za každou "kravinu" ;). Pc už vůbec nepoužívám, používám ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 jaj vy děláte kdyby byl mezi 2Gb a 4Gb ,,ukrutnej´´ cennovej rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Jo aha, s toho popisku jsem pochopil ze ma notas :D Samozrejmne ze mezi 2 a 4 gb neni velkej cenovy rozdil, ale zase pro nekoho byt muze! Prsote chlape kup si stejnou ramku co mas, nejlepe se podivej co mas v ntb treba na ni bude napsana DDR3 4Gb 1333Mhz tak takovou i kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Ok, díky všem za pomoc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Ahoj
název toho tématu mluví za vše.. Chci si ještě do ntb koupit 4gb ramky (v souča. době mám 4gb), měl bych 8gb.. Byl by znát rozdíl ?
Děkuji..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.