Jinsan Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Zdravím, mám takový problém s analog stickem...občas zatáčí doprava, což mě dost štve. Zde video Chci se vás zeptat, dělalo to taky někomu z vás a jak jste to řešili? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 To je na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 to jsem měl taky,dal jsem to do sony,ozvou se do 10 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jinsan Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Má někdo zkušenosti se servisem Sony? Jak dlouho trvá vyřízení reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jinsan Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Tak pokud se někomu stane to samé, řešením je reklamace. Do 14 dnů mi Vitu vyměnili za novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jinsan
Zdravím,
mám takový problém s analog stickem...občas zatáčí doprava, což mě dost štve.
Zde video
Chci se vás zeptat, dělalo to taky někomu z vás a jak jste to řešili?
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.