Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

BF3 divny uz od zacatku :-/

Reiden

Otázka

zdravim,dnes jsem instaloval BF 3 (original),zkousel jsem to nejprve z disku,to neslo a chtelo to po me abych se prihlasil jako administrator (pritom na PC je jen jediny ucet -administrator - a ten take pouzivam)...vykaslal jsem se na to a zacal jsem vse od zacatku,zacal jsem tedy BF stahovat z originu jako vzdy pred tim....stahovani probehlo (i kdyz s potizemi kvuli pripojeni),udelal jsem vsechny potrebne updaty atd....a zkusil jsem BF zpustit z origin launcheru.....jenze se nic nestalo,na strane v launcheru se obevilo "hraje Battlefield 3" ale BF ani battlelog se nespustili....zkusil jsem tomu trochu pomoc a battlelog jsem spustil rucne pres prohlizec...prihlasil jsem se a pripojil na server,chvilku jsem hral jenze hra po chvilce spadla (program prestal pracovat) a to se stane pokazde kdyz zkusim hrat....nekdo nejaky napad/reseni? predem dekuji x)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu