Krato Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Zdravím, nevíte někdo o značce klávesnice, kde by odpovídalo za: 1) Možnost vypnoutí podsvícení 2) Změna barvy podsvícení (chtěl bych hlavně červenou nebo bílou) 3) Tenkost (např: Logitech Illuminated Keyboard) Nestojím o bezdrátovou klávesnici, multimediální bych uvítal ale nesmí být přetláskaná. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 http://www.alza.cz/klavesnice-a-mysi/klavesnice/podsvicene/18848406.htm?kampan=adw1_klavesnice-mysi_klavesnice-podsvicene&gclid=COOTnNe2uLECFYXP3wodKjgAZA podívej se sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Tam sem samozřejmě koukal, šlo mi spíš o Vaše doporučení/zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 No ja sem si vcera koupil Razer Blackwindow tu nesvitici za 1700 kc a dneska sem ji uz byl vracet ptz sem to na ni ubec nedaval za 1 to bylo jak kdyby si psal na psacim stroji ta mechanicka klaveska a za dalsi mi vubec nesedela na wasd atd a to je hodnoce na jako top produkt 2010/2011 A ted skusim [h=1]SideWinder™ X4[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Vyřešeno, pudu do Logitech Illuminated ale o SideWinderu jsem taky hodně přemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Doporučuji mojí klávesnici Connect IT. Svítí sice jen modře, ale je suprová na psaní. Koukám, že bys nejraději klávesnici co svítí červeně nebo bíle, ale věř mi, že modrá je daleko lepší, protože z ní nebolí oči a neoslňuje ve tmě... Navíc tahle klávesnice je za super cenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.