Luke-Hardy Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Tohle se mi zobrazí zhruba v 22,9 procentech hry (případně můžu dohledat konkrétní misi) a nepustí mě to dál když jsem zkusil hru zapnout a vypnout nic nepomáhá prosím o radu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Tady někdo psal co se má udělat : The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Díky úplně moc konečně po půl roce to můžu dohrát opravdu ti mockrát děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Díky úplně moc konečně po půl roce to můžu dohrát opravdu ti mockrát děkuju :) rád jsem pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Tohle se mi zobrazí zhruba v 22,9 procentech hry (případně můžu dohledat konkrétní misi) a nepustí mě to dál když jsem zkusil hru zapnout a vypnout nic nepomáhá prosím o radu :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.