Damian Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Ahoj všem, určitě nejsem jedinej, co hraje Minecraft na Xboxu, a chtěl by hrát s někým online....Na netu jsem ale nějakou naši komunitu nenašel a tak mě napadlo, jestli tu není někdo, kdo by si chtěl zahrát...pár lidi, co bychom spolu tvořili svět a přidávali se další...teda pokud už někdo nemáte něco takového rozjetého...popřidáváme se navzájem a můžeme začít...jsou prázdniny, času je dost....:D...předem díky za odpovědi, těším se na hru...:) Muj GT: Deamiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eazy1468625770 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Až vyřeším problém s NATem, tak pak se mnou můžeš počítat! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexZakari Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Přidal jsem si Tě do přátel,hraju to denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.