Manoust Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Caute zalozil jsem tento klub. Chci se zeptat kdo by byl ochotny se k nam pripojit a zahrat komunikace bude po skypu. Aby jste si zahrali potrebujete mit vytvoreneho sveho virtualniho profika. Piste jsem: PSN nick, skype, a za jaky post chcete hrat. Kdy se bude hrat se vzdycky domluvi po skypu. EDIT: Tak nic club jsem zrusil pls LOCK Soupiska Wolfik- hrotovy utok kouken9- kridelni utok,kdyz nas bude dost brankar MisiVitek- stredni zaloha Hrajeme formaci 4-3-3. Diky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 refresh........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 dex_cz pravá záloha nebo pravý utok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Cau srry ale uz jsem to zrusil nikdo se nehlasil jsem ted v jinym clubu jestli chces mohli bych se zeptat jestli by te vzali pokud si aktivni a umis to aspon trochu hrat :) PS: potrebovali by jsme zaloznika utocniku mame dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 jo klidne budu zaloznik :) kdy tak hravate ?? , kdyz jsem byl v nejakym clubu tak vetsinou nehrali jen 3-4 spolem a to malokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 tak kazdy den vetsinou jak se sejdem nekdy hrajem ve 2 lidech nekdy v 5 jak kdy, ale neni to cesky klub takze budes muset umet trochu anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 to mi problem nedela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.