Manoust Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2012 Caute zalozil jsem tento klub. Chci se zeptat kdo by byl ochotny se k nam pripojit a zahrat komunikace bude po skypu. Aby jste si zahrali potrebujete mit vytvoreneho sveho virtualniho profika. Piste jsem: PSN nick, skype, a za jaky post chcete hrat. Kdy se bude hrat se vzdycky domluvi po skypu. EDIT: Tak nic club jsem zrusil pls LOCK Soupiska Wolfik- hrotovy utok kouken9- kridelni utok,kdyz nas bude dost brankar MisiVitek- stredni zaloha Hrajeme formaci 4-3-3. Diky 8) Citovat
Manoust Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2012 refresh........... Citovat
WHERESKILL Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 dex_cz pravá záloha nebo pravý utok Citovat
Manoust Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 Cau srry ale uz jsem to zrusil nikdo se nehlasil jsem ted v jinym clubu jestli chces mohli bych se zeptat jestli by te vzali pokud si aktivni a umis to aspon trochu hrat :) PS: potrebovali by jsme zaloznika utocniku mame dost Citovat
WHERESKILL Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 jo klidne budu zaloznik :) kdy tak hravate ?? , kdyz jsem byl v nejakym clubu tak vetsinou nehrali jen 3-4 spolem a to malokdy Citovat
Manoust Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 tak kazdy den vetsinou jak se sejdem nekdy hrajem ve 2 lidech nekdy v 5 jak kdy, ale neni to cesky klub takze budes muset umet trochu anglicky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.