Rendy93 Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Čaute už od brotherhood ten mi možná jen 2 MP mapy sel pak už sem nenasel žádný server :/ Tet mam revelations a chci se teda zeptat nebo spis moc rad . Jak to je ty mody co mam dělat jak to mam dělat a co nemám a mám dělat . Nějak se to nepochopil ten multiplayer jen že mám furt zabíjet ty blbečky co mam v tom rohu nic víc . Tak nějaké rady tipy co a jak by se šikly ,když vyjde ta 3 tak abych nebyl na lamku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Pořád by se ty rady hodily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hubis78 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Cau, schanim nekoho na assasina revelations kdyz tak si me pridej muzem zahrat muj gamertag: Hubis CZ. Bohuzel jsem z multiplayeru taky zmatenej. To tu nikdo jinej heraje? nehral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Trochu sem to jakstaks pochopil ale nwm mno .. Zítra si tě přidám ale pochybuju že mi bude fungovat live party na tobe :D mam hold dojebanej internet ze mi na revelations uz ani nechce najit server :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hubis78 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Ok, pridej... Tak aspon to muzem zkusit, treba to rozbehnem:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rendy93
Čaute už od brotherhood ten mi možná jen 2 MP mapy sel pak už sem nenasel žádný server :/
Tet mam revelations a chci se teda zeptat nebo spis moc rad .
Jak to je ty mody co mam dělat jak to mam dělat a co nemám a mám dělat .
Nějak se to nepochopil ten multiplayer jen že mám furt zabíjet ty blbečky co mam v tom rohu nic víc .
Tak nějaké rady tipy co a jak by se šikly ,když vyjde ta 3 tak abych nebyl na lamku :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.