wain Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 čaute, mám externí 320G HDD od Samsungu,když ho připojím ke compu tak mam 320G a když ho dám do xka tak tam mám jen 16G nevíte někdo co s tím pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 MS nutí zákazníky aby si kupovali jejich produkty tím , že dovolí naformátovat na externí HDD jen 16 GB na jejich formát FATX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 takže to nejde nějak udělat abych měl plnejch 320G?to je dost na ♥♥♥♥♥ tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 takže to nejde nějak udělat abych měl plnejch 320G?to je dost na ♥♥♥♥♥ tohle Kdo má RGH tak využívá plnou kapacitu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wain
čaute, mám externí 320G HDD od Samsungu,když ho připojím ke compu tak mam 320G a když ho dám do xka tak tam mám jen 16G nevíte někdo co s tím pls??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.