Maxmark Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Ahoj potřeboval bych prosim pomoc s notasem... Muj notas v sobe ma: processor: Intel Core i7 2,67 GHz (dvoujadro) RAM: 4GB (2x2GB) HDD: 500GB .... Rozhodl jsem se vymenit Ramku.. Kdyz jsem otevrel notas tak tam byl jen jeden slot na vymenu a ten druhej je schovanej nekde v notasu... Ramka kterou jsem tedy nasel byla skoro stejna jako tahle (akorat od znacky Samsung) Nasel jsem si tedy tuto, tedy uplne stejnou akorat o 6GB vic.. Vymenil jsem ji a zkusil spustit.. vzdy se mi to kousne na "nacitani systemu windows" Zabrouzdal sem trochu do HP system diagnostics, ktery mi, jak jde videt na tomto obrazku Ramku najde.. Nevite co s tim? :/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 koukl jsi se kolik to podporuje max a jaké??protože u kámoše to nešlo, do jednoho slotu nedal více než 4gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmark Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Max 16gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 může to být windowsama (zkoušel jsi přeinstalovávat?) nebo taky tím že ramky spolu nespolupracují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.