najkinaj Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Ahoj! Mám ps2 fat s network adapterem a originálním Network access discem. Chci si zahrát nějakou hru online, ale mám problém při konfiguraci Network adapteru - pořád mi to píše DNAS error! Připojení s Pc je ok (všechny testy kromě DNAS fungují). Co dělám špatně? Díky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Vypálený hry neprojdou DNAS testem a u originálek zase může bejt problém v tom že servery pro hru už neběží (co vim tak vypnuli už třeba nějaký Need for Speedy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najkinaj Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Tomu rozumím, dávám teprve tu instalaci Network jako takovou a už je problém s tím DNAS... JInak budu zkoušet hry jako FF XII (originály), tzn. že by snad problém být neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.