danfri Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Ahoj . Tak sem dal asi po 50x kameru do PSP a najednou nejde . Furt to píše že jí mam připojit . Už od začátku se mi USB port na kameře viklá . Ale to ještě běžela , tak jsem myslel že to tak má bejt . Díky za Rady . Mam PSP 3004 6.60 LME . Kamera je ta menší černá a dostal jsem ji k EyePet . :cry: EDIT : Nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Nikdo neví ? Sory tohodle si nevšímejte , omylem jsem klikl na Odeslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 zkus vyčistit USB konektor na PSP, šroubováčkem lehce ale opravdu lehce oškrábej povrch kontaktů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Udělal jsem to a furt nic. Na tý kameře mam nějaké dvě čáry vyrisované od zasouvání . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Ja mam taky tu stejnou kameru a po prvé jsem měl problém a taky mě to nešlo tak jsem ju rozdělal a zase složil všechno vyčistil a pak ji tam silně zadělal a fakalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Tak rozdělávat ji fakt nebudu :/ Ale díky za nápad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 No já jsem to tak prvně taky nechtěl udělat ale když mě neuznaly reklamaci s tím že jsem já ♥♥♥♥♥ tak jsem to skusil protože mi nic nezbývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 :D Já ale takovej expert na rozkládání mini součástek nejsem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Tak co už to funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 No , nefunguje a je to nejspíš špatným kontaktem . Musím s ní hodně naklonit aby se to chytlo . V záruce už není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crash2000 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Já mám kameru půjčenou a taky mi nejde. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.