jamail Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravim, má někdo zkušenosti s prodloužením mobilního internetu ve Vitě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 po o2 jsem si dal v akci net na cesty u t-mobile za 169kc.fup 3gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Nevim jestli se to sem hodi, ale jak se chova prohlizec na vite. Da se treba srovnat s Applem a iPadem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravím, moc se v tom nevyznám tak bych měl taky pár otázek. 1) Je u Vity rozdíl v rychlosti mezi Wi-Fi a 3G internetem? 2) Jak do Vity pořídím 3G internet? Stačí jen koupit novou SIM kartu a podepsat smlouvu nebo vyžaduje speciální nastavení a pomoc ze strany poskytovatele? 3) Od jakáho operátora byste 3G internet doporučili? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ja osobne ti nic nemohu doporucit,ostatni operatory nez t-mobile nepouzivam a tech169 kc mesicne bylo v tydeni akci se smlouvou na 3roky.Dostal jsem simku a flasku,jsou to 3gb na stahnuti za mesic.nic jsem nenastavoval,akorat jsem cekal az mi to pusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Díky. A s tou rychlostí je to jak, stačí na plynulé prohlížení například youtubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 youtube jede uplne perfektne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Díky. (10 znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Hele takže můžu tam strčit jakoukoli simku , hlavně ať je tam zaplacený net jo ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 jasne.funguje na tom kazda sim...btw i skype videohovor jde pres 3G pekne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravim, má někdo zkušenosti s prodloužením mobilního internetu ve Vitě ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.