Mecone Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jak spustím indie hry? Vždy jen vyhodí hlášku, že musím být připojen k livu. :) Vážně nikdo neví..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Už jsi to vyřešil nebo ví někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tak jsem přišel na to, že na interním disku musím do content/0000.../ 584E07D2 / 0000B000 dát TU a do složky 00000002 dát indie hry. Pak jsou vidět v NXE v My games. V FSD nejsou a nebudou. A tím jsem skončil. Když chci hru pustit napíše mi to že musím být připojený na Live. Ještě se tam píše, že se má v Dashlaunchi zapnout contpatch a fakelive, ale nevím kde vzít to nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tak jsem přišel na to, že na interním disku musím do content/0000.../584E07D2 / 0000B000 dát TU a do složky 00000002 dát indie hry. Pak jsou vidět v NXE v My games. V FSD nejsou a nebudou. A tím jsem skončil. Když chci hru pustit napíše mi to že musím být připojený na Live. Ještě se tam píše, že se má v Dashlaunchi zapnout contpatch a fakelive, ale nevím kde vzít to nastavení nastavení vezmeš v dashlaunch a zatrhneš příslušný políčka (fakelive a contpatch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 A to vyřeší asi ten požadavek na připojení na live, že. Dopo to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Ahoj, tak jsem se k tomu dostal až teď,ale stále mám problém. Teď mi to píše ať stáhnu update od hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 o jakou hru jde a co to přeně píše p.s. neptej se ve více diskuzích potom je tu chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ok, stáhnul jsem tento pack: http://4players.org/en/games/xbox360/jtag-rgh/xbli-indie/arcades-xbli-full-pack/ a zkoušel jsem asi 2 hry: 4-in-1 cardgame collection, A hard game without zombies, a u vše to píše: xbox live indie. In order to play this game, you need to download and apply the avaible update. Please start the game again and accept the update. fakelive a contpatch mám zapnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 něco máš tady http://www.xpgamesaves.com/topic/35925-how-to-play-xbl-indie-games-on-jtag-rgh/ co jsem vyčetl tak si sežen TU tady http://marketplace.jqe360.com/main.php?details&name=XNA%20Indie%20Player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Já jsem fakt ultra lama. TU jsem taky měl, ale složka 0000B000 vs 000B0000. Otočil jsem počet nul. Díky moc, že jsi mi radil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.