Dawe5 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravím ;) Mám flashlý Arcade. Šla by použít SanDisk flashka jako úložiště pro xbox ? Zahraju si pár her a mám to plný... Předem díky za odpověd'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Musíš zkusit sám, xbox podporuje jenom určité flešky (HDD) a asi ti nikdo neřekne zda ti pojede. Využiješ max 16GB a musíš speciálně naformatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawe5 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Můžeš upřesnit to speciální formátování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 naformatujes xboxem na fatx nic specialniho v tom nehledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawe5 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Xbox mam dva dny takže toho moc nevim. Rovnou v xboxu ji naformatuju ? Popř. Jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 jo rovnou v xboxu v memory settings na ni najedes a das configure nebo neco takovyho co tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawe5 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Okey, facha to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dawe5
Zdravím ;) Mám flashlý Arcade. Šla by použít SanDisk flashka jako úložiště pro xbox ? Zahraju si pár her a mám to plný... Předem díky za odpověd'.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.