xando Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravím, nainstaloval jsem si Arkham City: Game of the Year Edition a žil jsem v dojmu, že DLC Catwoman je na druhém disku, ale po spuštění po mně hra vyžaduje instalaci DLC Catwoman z Xbox Live a kromě toho v hlavním menu hry jsou navíc pouze epizody Catwoman, žádná volba pro DLC Harley Quinn tam nejsou, je to v pořádku? DLC mám ve standardním adresáři 57520802/00000002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 máš RGH asi že? soudím tak že víš ve kterém adresáři to je.. a máš ty dlc na internim disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Ano, mám. Jinak, když jsem stáhl DLC Catwoman z jiného zdroje a nakopíroval ho do adresáře, tak ho hra viděla. Kromě toho v klasickém dashboardu (v položce Storage) byly vidět všechny DLC (Catwoman Bundle dokonce dvakrát), tak nevím, v čem by mohl být problém. A jinak ano, mám DLC na interním disku (první disk upraven s pomocí ISO2GOD, druhý extrahovaný s pomocí Xbox Image Browser). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.