mmm273 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Cafte, docital som sa ze pomocou pluginu FUSA-SD mozem hrat na TV hry fullscreen. bohuzial po spusteni hry to jednoducho zamrzne pri boot animaciii (PSP) ... bez toho plugiu niesu fullscreen... help... PSP- 3004 FW- 6.35 PRO-B6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 taky se mne tohle stava taky bych prosil o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lucky 7 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) Ahoj mám stejný problém. FUSA pro verzy 6.30 zamrzá při náběhu hry. Mám CFW 6.20 PRO-B6. Existuje i jiný plugin nebo možnost?? Předem moc děkuji za radu. Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem Lucky 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mmm273
Cafte, docital som sa ze pomocou pluginu FUSA-SD mozem hrat na TV hry fullscreen. bohuzial po spusteni hry to jednoducho zamrzne pri boot animaciii (PSP) ... bez toho plugiu niesu fullscreen... help...
PSP- 3004
FW- 6.35 PRO-B6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.