Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 2004 Downgrade

Kris1468627688

Otázka

Potřebuju pomoct jak z cfw 6.60 ME 1.8 udelám ofw 6.60 abych mohl nahrat http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 tento cfw

Zkoušel jsem stáhnout 6.60 rozbalit ho a soubor EBOOT.PBP hodit do PSP/GAME do složky UPDATE a spustit aktualizaci a psalo mi to , že mám verzi 6.60 a že to nejde updatovat tak 1) zmáčkni SELECT, a objeví se ti VSH menu; 2) Změň USB Device z Memory Stick na Flash0 0; 3) Připoj PSP do PC a prohledej všechny složky co tam budou, aby jsi nalezl soubor version.txt, otevři ho a najdi, kde je napsáno 6.60 a změň to na 5.50 a ulož ho 4) Odpoj PSP znovu zmáčkni select a změň USB Dvice nazpět Flash0 na Memory Stick, pak už ti to půjde. Ale chyba je že když chci změnit 6.60 na jiný abych mohl update tak mi to napíše když to chci uložit " Do tohoto umístění nelze ukládat. Zvolte jiné umístění. Neví někdo co s tím.nejde to nějak celý resetovat nebo tak ?

Děkuji pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu