Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

co jsou verze fw E a G ?

Guest Mirinho

Otázka

Odesláno

ahoj, v obchodě mi bylo řečeno že maj verzi fw E a G? nevíte co to je za verze? a ještě otázečka daj se na verzi fw 1,52 hrát ISO hry?

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
ahoj, v obchodě mi bylo řečeno že maj verzi fw E a G? nevíte co to je za verze? a ještě otázečka daj se na verzi fw 1,52 hrát ISO hry?

nejspis to bude oznaceni u caroveho kodu viz : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1050&highlight=firmware

podle cehoz by byla verze E 1.52 a verze G potom 2.01

Na 1.52 si ISA nezahrajes,ale jde velmi jednoduse downgradovat na 1.50 kde uz to pujde bez problemu.

s 2.01 uz je to horsi,dnes uz sice downgradovat jde,ale je k tomu potreba original GTA (nebo dnes uz ani to ne?) vsak prohledej forum,je toho tady o tom popsano nekolik stran.

• 0
Odesláno

a ještě jsem se chtěl zeptat co znamená, když je SONY PSP Value Pack 1004K? ( jde mi o to 1004K )

• 0
Odesláno
a ještě jsem se chtěl zeptat co znamená, když je SONY PSP Value Pack 1004K? ( jde mi o to 1004K )

ze by evropska verze? :)

nevim já to nevim, proto se ptám, nikde sem to tu nenašel, tak se ptám, je to teda evropská verze jo?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu