Guest Mirinho Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 ahoj, v obchodě mi bylo řečeno že maj verzi fw E a G? nevíte co to je za verze? a ještě otázečka daj se na verzi fw 1,52 hrát ISO hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 ahoj, v obchodě mi bylo řečeno že maj verzi fw E a G? nevíte co to je za verze? a ještě otázečka daj se na verzi fw 1,52 hrát ISO hry? nejspis to bude oznaceni u caroveho kodu viz : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1050&highlight=firmware podle cehoz by byla verze E 1.52 a verze G potom 2.01 Na 1.52 si ISA nezahrajes,ale jde velmi jednoduse downgradovat na 1.50 kde uz to pujde bez problemu. s 2.01 uz je to horsi,dnes uz sice downgradovat jde,ale je k tomu potreba original GTA (nebo dnes uz ani to ne?) vsak prohledej forum,je toho tady o tom popsano nekolik stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Mirinho Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 a ještě jsem se chtěl zeptat co znamená, když je SONY PSP Value Pack 1004K? ( jde mi o to 1004K ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 a ještě jsem se chtěl zeptat co znamená, když je SONY PSP Value Pack 1004K? ( jde mi o to 1004K ) ze by evropska verze? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Mirinho Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 a ještě jsem se chtěl zeptat co znamená, když je SONY PSP Value Pack 1004K? ( jde mi o to 1004K ) ze by evropska verze? :) nevim já to nevim, proto se ptám, nikde sem to tu nenašel, tak se ptám, je to teda evropská verze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 jo melo by to tak byt :wink: Ale ono je celkem jedno jestli to je JAP ,USA,nebo Evropska verze. Nejdulezitejsi informace je pro tebe verze FW a to zjistis prave podle tech pismenek u caroveho kodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Mirinho
ahoj, v obchodě mi bylo řečeno že maj verzi fw E a G? nevíte co to je za verze? a ještě otázečka daj se na verzi fw 1,52 hrát ISO hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts