Pietro Fofista Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 vychází nový update 2.0.16091.0 měl by přinést několik změn DB včetně internet explorer už jste někdo aktualizovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 ...............je to beta:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Zase to bude jen pro Gold !!!!!!! :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Zde je i odkaz pro stažení: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/11198-xbox-360-dashboard-update-2-0-16091-0-beta-download-no-live-avatars-kinect-data.html Jinak opravdu se jedná o betaverzi, a s tím, že zatím nepůjde xbl ani kinect. A to do té doby než vyjde officiální (beta je jen pro developery). Proto tam píše aby jste nebyli "♥♥♥♥♥i" a počkaly na officialní update. :-) ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Dobrý den tím chcete říct,že už je na xbox Internet ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Tak "Internet" už je na xboxu hoooodně dlouho (xbox live) (v aplikacích facebook, twitter, youtube.....) ale prohlížeč je teprve v beta verzi a za nedlouho by měl vyjít officialně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Ano to vím,že je tam Facebook,Twitter...Myslel jsem prohlížeč např.jako jít na seznam.cz atd...A jinak rwmmike Děkuju...A je super,že už bude prohlížeč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Na xboxu asi nikdy nebude tak výhodný prohlížeč jako v PC . Tak nevím proč o to vůbec někdo má zájem , když určitě má PC . Jinak by určitě nemohl sem napsat . A než mít špatný prohlížeč v xboxu , tak si raději zapnu PC !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Takový prohlížeč jako bude v xboxu, má dneska i každá slušná televize, takže zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Ano to máte taky pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Asi není vhodný zkoušet to, když mám flash mechaniky, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Jestli jsi už na live, tak je to úplně jedno. Taky záleží jaký flash máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Na Live jsem na současném oficiální FW. Dnes mi právě přišla pozvánka na ten nový BETA, tak nevím, jestli do toho jít, nebo ne. Flash mám ten nejnovější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Ta věta nedává smysl... buď jsi na originálním fw, jelikož nemáš flash, a nebo nejsi, jelikož máš flash. Neplést si fw v mechanice s verzí dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 chci se zeptat nevi nekdo jestli tahle beta verze maze flash ? mam lt2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 sorry, špatně jsem se vyjádřil :-) dashboard mám nejnovější, krom této bety. Či-li poslední, co je ofico venku. Nepamatuju si číslo... A flash mechaniky mám LT3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 S tímhle DB mi nepojede LIvko, nebo jak to mám chápat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 LT 3.0 je nejnovější fw, čili když na live, tak jedině s LT 3.0, ale VŽDY, než aplikuješ nový update, se vyplatí počkat, než ho "scéna" otestuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 kdyz dam tenhle beta fimware muzu se pak vratit ktomu co mam ted ? mam ten nejnovejsi moznej co je krom bety nevim presne to cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Ne, vracet se urcite nemuzes, nejde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Dobrý den prosím vás tak,už je prohlížec na xboxu 360 ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 S tímhle DB mi nepojede LIvko, nebo jak to mám chápat? Nepojede, protože nyní je zatím beta verze, až vyjde officiál tak půjde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Dobrý den prosím vás tak,už je prohlížec na xboxu 360 ?Děkuji Je v betaverzi. Jinak officiálně vyjde tento dashboard 26.10.2012 spolu se systémem Windows 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 to je blbost ne ? kdyz si dam tedka tu betu tak nebud moct 2 mesice na live jo ? kdyz to nejde vratit z5 na origo dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Aha,děkuji..Kde prosím tě čerpáš tyto informace ?A eště jako windows 8 na xbox ?Děkuji za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.