PSPéčko Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Dobrý den mám PSP 3004 a chtěl bych se zeptat jestli přes pc by neslo nejak udelat pripojeni abych se v psp zahral motorstrom artic edge pres multiplayer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Jestli máš smartphone, tak si s připojenim na 3G můžeš udělat hotspot. Nevim o tom, že by šlo sdílet internet do PSP přes USB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Jestli máš smartphone, tak si s připojenim na 3G můžeš udělat hotspot. Nevim o tom, že by šlo sdílet internet do PSP přes USB. Pak toho víš málo:lol: http://console-forum.net/tema/20627-usb-wifi-klic-nastaveni-odzkouseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 removed........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Epic fail. On myslel přes USB kabel NÉ přes USB Wifi klíčenku.... Další chytrák, nebo máš křišťálovou kouli:lol: nevidím slovo kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 removed....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 A co toto ? PSP bez wifi připojení - nějak přes počitáč. Pořád tam nevidím slovo usb/kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Myslím že jsme všici vedle. Nakonec jsem se na to koukl pořádně. Buď mu v PSP nefunguje WIFI a nebo nemá router/wifi klíčenku-v tom případě jsem se mýlil a omlouvám se za drzost. Četl jsem totiž až corleonu odpověď a citaci huhli. Tam se psalo USB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PSPéčko
Dobrý den mám PSP 3004 a chtěl bych se zeptat jestli přes pc by neslo nejak udelat pripojeni abych se v psp zahral motorstrom artic edge pres multiplayer?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts