silver Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Čus tedkonc nedávno mi zase začala skákat modrá obrazovka smrti...děje se to jenom u hraní a jenom někdy...zapnu hru hraju jeden level (MOBA hra) konec , chci hrat druhej ale po 15 minutach mi to spadne....zacne "vrčet " pc a spadne to...někdy se taky stane ze se mi sekne jenom obraz a zacne vrcet zvuk...a nic nejde delat...Vubec se ohledne tyhle veci nevyznám...a moc vás prosim o radu... nVidia geforce 9600 gt 1gb Ram 2gb Windows 7 32bit AMD athlon 64 x2 5400+ 2,81 Ghz Základka je AsRock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Prehrejva se ti...nejspis prisla/prichazi smrt tvy grafarne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Já si to myslel...ale prijde mi to jako blbost...mam ji do zacatku (asi 4 +/- let). a delalo mi to i driv...po tom sem vymnenil zdroj a základku a bylo to v pohodě....Nestačilo by na grafiku dát nějakej větráček-chladič? Já mam v pc jenom dva...na procák a ze zadu nasává vzduch (+samozrejme zdroj) a na grafice mam jenom chladic kterej vypada jako topeni :D proste takovy zelezo s hlinikovejma trubickama...je docela horký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 No dokoupit ho muzes stoji cca 100-200,- ale nevim jestli to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Stáhni si HW-monitor a koukni na teplotu v pc.Nemusí to taky být grafikou,teplotou v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Já mam v pc jenom dva...na procák a ze zadu nasává vzduch (+samozrejme zdroj) a na grafice mam jenom chladic kterej vypada jako topeni V PC skrinke mas chladic, ktory nasava vzduch dovnutra? Nie, ze ho z vnutra vyfukuje von? Vsak ako zaklad je, aby ventilator na skrinke vzduch vyfukoval von! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.