danfri Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Dnes asi před půl hodinou jsem Nainstaloval starší hru Farcry a od té doby mi jde hudba jen do sluchátech s microphonem , nejde ani do druhých sluchátek nebo Reprobeden . Prosím o radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Klikni pravým na ikonu repráčku s hlasitostí a dej Zařízení pro Přehrávání a tam si vyber co chceš a dej povolit, možná nastavit jako výchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 THX ale já mám XP tam to bude asi HW že ? A povolit ani výchozí tam není :( A ještě jsem zapoměl dodat že to dělalo dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Ovládací panely-Hardware a zvuk-zvuk-spravovat zvuková zařízení Tam klikni pravým na to zařízení které chceš a dej nastavit jako výchozí.Pokuď nebude vidět dej mimo pravým a zobrazit vypnutá.Takhle je to u win 7 mužeš to zkusit i u XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Tak díky ale bylo to snadné :D FarCry asi nepodporuje Reprobedny a přeplo se to v VIA HD audio Deck na sluchátka s microphonem . Všem děkuji a prosím o lock . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Tak díky ale bylo to snadné :D FarCry asi nepodporuje Reprobedny a přeplo se to v VIA HD audio Deck na sluchátka s microphonem . Všem děkuji a prosím o lock . Proč by nepodporoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Nwm , po zapnutí to jde jen ve sluchátkách s microphonem . :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 zkoušel sis pohrát v nastavení hry?Nebo před zapnutím vypojit ty sluchátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Jo a nic . Proste v bednách šumí , ale po vypnutí hry to zas jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.