danfri Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2012 Dnes asi před půl hodinou jsem Nainstaloval starší hru Farcry a od té doby mi jde hudba jen do sluchátech s microphonem , nejde ani do druhých sluchátek nebo Reprobeden . Prosím o radu . Citovat
JAckCZ Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2012 Klikni pravým na ikonu repráčku s hlasitostí a dej Zařízení pro Přehrávání a tam si vyber co chceš a dej povolit, možná nastavit jako výchozí. Citovat
danfri Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2012 THX ale já mám XP tam to bude asi HW že ? A povolit ani výchozí tam není :( A ještě jsem zapoměl dodat že to dělalo dříve. Citovat
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Ovládací panely-Hardware a zvuk-zvuk-spravovat zvuková zařízení Tam klikni pravým na to zařízení které chceš a dej nastavit jako výchozí.Pokuď nebude vidět dej mimo pravým a zobrazit vypnutá.Takhle je to u win 7 mužeš to zkusit i u XP Citovat
danfri Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Tak díky ale bylo to snadné :D FarCry asi nepodporuje Reprobedny a přeplo se to v VIA HD audio Deck na sluchátka s microphonem . Všem děkuji a prosím o lock . Citovat
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Tak díky ale bylo to snadné :D FarCry asi nepodporuje Reprobedny a přeplo se to v VIA HD audio Deck na sluchátka s microphonem . Všem děkuji a prosím o lock . Proč by nepodporoval? Citovat
danfri Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Nwm , po zapnutí to jde jen ve sluchátkách s microphonem . :/ Citovat
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 zkoušel sis pohrát v nastavení hry?Nebo před zapnutím vypojit ty sluchátka? Citovat
danfri Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Jo a nic . Proste v bednách šumí , ale po vypnutí hry to zas jde Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.