petersweter Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 Nazdar chlapi, tak kdo z Vas uz okusil skvelou parbu GoL??? No pro nekoho zase tak skvela asi nebude, ale vzhledem k tomu, ze The Getaway mi zustalo hluboko v srdci-tahle hra me dost nadchla... Sice zadny prevrat, grafika nekdy dost spatna, ale presto je to super!!! Mini hry, zpracovani v menu apod.to jsou veci, ktere fakt zeru... ¨Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 Hmm tak neviem. Pre mna je to len dalsia replika GTAcka. Sice LONDYN je velmi pekne spraveny aj minihry ma bavili ale tie krate misie. :wink: :roll: Nic moc. Grafika je pre mna na celkom dobrej urovni ale to ovladanie. Ani skrcit ani nic. Iba behat a chodit. Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosko93 Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 mne sa to rata iba to teras hravam parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 no tak zas tak spatna hra to neni ale souhlasim se SHADOWEM.ovladani hrozny a krazky mise....me se jeste k tomu moc ani nelibila grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 no tak zas tak spatna hra to neni ale souhlasim se SHADOWEM.ovladani hrozny a krazky mise....me se jeste k tomu moc ani nelibila grafika Sakra půl hodiny sem to stahoval abyste mi pak řekli že od Godfathera se to neliší skoro ničim? No mam z vás radost :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.