sovel Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Prosím může někdo poradit kámoš mi donesl iso hru zabalenou v raru v závorce bylo usa. když jsem to dostal do iso formátu a zkopčil do psp tak to prostě v psp není. Je možné že je to kvůli regionu. Mockrát díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 A jak si to předělával do ISO formátu? Rozbalil jsi ten archiv normálně a pak jsi tam měl soubor .iso, nebo jsi to konvertoval? Z tvého příspěvku to zní jako kdyby si vzal nějaký converter a předělal to z rar na iso, nebo jen přepsal koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 regionem to byt nemuze.. presne jak rika tommzs, jak jsi to predelaval? Bud uz to bylo iso a ty jsi s tim provadel nejake blbosti, nebo to bylo iso v raru, tak to stacilo rozbalit, anebo to iso vubec nebylo.. .. jeste zkus zkratit nazev isa .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 no mám to v raru, a pal pomocí 7zip to rozbalil moc se v tom nevyznám. a ono se z toho udělalo iso. zástupce vypadá zrovna jako ostatní co mám v isu edit:tak jsem to teda přejmenoval a ouha už to tm najde ale nový problém.spustim hru a zůstane četná obrazovka.díky za další rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sovel
Prosím může někdo poradit kámoš mi donesl iso hru zabalenou v raru v závorce bylo usa. když jsem to dostal do iso formátu a zkopčil do psp tak to prostě v psp není. Je možné že je to kvůli regionu. Mockrát díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts