sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Zdravím všechny :) Máte někdo zkušenosti s takhle velkym diskem u RGH? Mam ho normálně nastavenej jako primární a celej zformátovanej na FAT32, ale prostě ho ve FSD nevidim. V NXE je vidět bez popisu (jen prázdná kolonka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Já mam 1.5 TB a vidim ho uplně v pohodě a mam ho zformátovanej na NTFS je to lepší u takhle velkej HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Jenže xbox vidí jen FAT32 formát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 ale když vlezeš do nastavení úložiště tak tam uvidíš nepřiřazenej disk tak dáš naformátovat a ubere ti to jenom 16 GB z disku a pak ho vidí v NTFS edit: tady je video jak na to cca od 4 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 tak ani tohle nefunguje :( napíše to, že během akce se stala chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 tak to já ti už neporadim mě to funguje jak ve FAT32 tak tímhle způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Stejně děkuju ;) Zkusim ještě někde pohledat co s tim kdo dělal, aby mu to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Ja mam 2TB i RGH a vse ok..... naformatovanej na FAT32 a vsechno v poradku.... nemas treba spatne zadanou cestu nebo hloubku vyhledavni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Ja mam 2TB i RGH a vse ok..... naformatovanej na FAT32 a vsechno v poradku.... nemas treba spatne zadanou cestu nebo hloubku vyhledavni? Nastavený bych to měl, kdyby vůbec xko HDD vidělo. Prostě ve FSD se ani neukáže a v NXE je vidět bez popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 V cem jsi ho formatoval? Mel by byt formatovany jako primary a samozrejme FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 EASEUS Partition Master a primary i jako FAT32 je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Když mám RGH tak lze využít celou kapacitu externího HDD nebo jen 16GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Samozřejmě, že celou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Když mám RGH tak lze využít celou kapacitu externího HDD nebo jen 16GB? I když máš RGH , tak na FATX jde naformátovat u externího HDD jen 16 GB , ale zbytek který je ve FAT 32 lze normálně používat na hraní her z HDD ( hry nemusí být ve FATX , ale mohou být normálně ve FAT 32 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekiskol Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ma nekto skusenosti z 3TB HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 3TB už xbox nebere, protože rozezná jen 2TB, ale samozřejmě si to můžeš rozdělit na dvě části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Nejede. max. 2tb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dePeyrace Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 můžete mi pls dát konkrétní typ na ext. 2,5" hdd 2TB, který mi pojede bez problémů s RGH. Raději půjdu do odzkoušenýho a doporučenýho typu než koupit "zajíce v pytli" a pak jej případně pracně měnit za jiný s nejistým výsledkem.Taky vůbec nevím, zda se ty disky po vypnutí konzole také sami vypnou, nebo zda se "točí" pořád dál??? Předem děkuji za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.