daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Sháním někoho, kdo mi udělá flash PSP 1004 v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 verzi softwaru mám 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 já můžu kde přesně brno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 přesně jsou to Černovice, ale já si k Vám klidně dojedu - jde tato verze flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 6.60 jde mel sem psp 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Byl by to flash 6.60 PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 a to znamená nějaký zásah do konzole nebo jak to probíhá? moc o flashi nevím a jaká je cena za flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ne ne je to jen prez kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ok a cena? a kolikrát jste to už dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 dělal jsem to několikrát na více verzích cena: Nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 to je vtip? Dívala jsem se sice na youtoube, že to nic moc práce není, ale že nic nechceš je celkem podivné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ne vtip to není jen letím do Turecka tak by bylo třeba nejpozději do středy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 pokud to není problém, mohu dojet třeba hned :-) Máš nějaké iso, aby se to dalo hned vyzkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Fůů poté co jsem prodal psp už asi Iso nemám ale mam rychlý net- hned stažené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Počítám s tím že máte USB kábel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 wow, tak ten nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Tak to by jste měl/a dokoupit stojí 200 KČ nebo máte čtečku pam. karet na tu kartu z PSp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 kout ho není problém - může to být tento? http://www.jrc.cz/hra_psp_usb_link_and_charger_cable_psp_1xx_2xx_3xx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ano ano myslím že ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 můžeš mi na sebe dát nějaký kontakt, že bych se ozvala, jak kabel seženu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Jen se táži kolik Vám je let ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 je mi 29, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ja jen tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 a kolik je vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 14 :/ njn ale Flashovat umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 no doufám, že věkový rozdíl není pro flashování problém - mimochodem to chci flashnout pro 14letou dceru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daneva
Sháním někoho, kdo mi udělá flash PSP 1004 v Brně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.