Imunita Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Dobrý den, mám dotaz. Chci aby u mě bydlel simík/simka, ale nechci jí ovládat, jen pouze aby jsme měli vztah, bydlela u mě na stálo, ale nemusel jsem jí ovládat, pouze počítač. Je to možné ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Myslím že to nejde.Ale radši počkej na potvrzení ještě od někoho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Tak ji/ho prostě nechej ať si žije šak to není podmíněné to ovládání když má hlad tak se stejně nají sama/sám požíváš ji/ho snad jen při některých činnostech né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Imunita
Dobrý den, mám dotaz.
Chci aby u mě bydlel simík/simka, ale nechci jí ovládat, jen pouze aby jsme měli vztah, bydlela u mě na stálo, ale nemusel jsem jí ovládat, pouze počítač.
Je to možné ?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.