Moneyy Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo vysvětlil různé velikosti ISO her na psp? Někde ta samá hra má i o 500Mb méně má velikost nějaké omezení nebo vliv na hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Ty co mají míň tak jsou RIPy. To znamená, že nedůležitý věci byly odstraněny. Týká se to třeba ukázek u God of War atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Ti co maji méně tak těm většinou chybý nejaké né moc důležité věci jako například některé jazyky nebo ukázky akorát kdyz to někdo udělá špatně tak třeba chybějí některé textury takže ber radši vždy větší tak se řídím já a nikdy žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Děkuju za informace pořád mi to vrtalo hlavou ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.